Gammeljack

Jag satt och betraktade våran gammelshäfer Jack ett tag och så kom tankarna.Han måste nog vara världens snällaste hund genom tiderna.Han har aldrig gjort en fluga förnär.Barnen har lekt vilda lekar med honom och han har glatt varit med på deras upptåg.Han hälsar alla välkommna in i vårat hem(på både gott och ont).Usch….jag vet att den dagen när hans sista dagar är förbi snart är här,men vill inte tänka på det.

Susanna och Andreas har tagit med sig våran andra hund Ceasar upp till lägenheten i några dagar.Jag var lite fundersam på hur det då skulle gå med Jack,om han skulle springa omkring här och leta efter Ceasar och vara orolig.Pyttsan,jag har aldrig sett hunden vara så harmonisk.Nu har han till och med kvar lite av sitt torrfoder i skålen sen igår.Annars så får han ju alltid stressäta upp det för han vet ju att Ceasar annars kommer och äter upp det.

Ps:det enda han inte gillar är katter,men man kan ju inte älska alla.

Annonser

2 Responses to “Gammeljack”


  1. 1 yasmine oktober 27, 2008 kl. 4:00 e m

    ja det e ju så skönt att sola lite krams

  2. 2 Paula oktober 28, 2008 kl. 1:02 e m

    Usch ja, visst bör man förbereda sig när man har en äldre hund, men det är verkligen hemskt. Jag hade en rottis som vi var tvungna att avliva i maj i fjol när inte benen bar henne längre. Hon blev bara 10 år och var också världens snällaste! Barnbarnen var då i värsta klängåldern och hon klagade aldrig. Minns en gång då nån av ungarna satt en cykelhjälm på huvudet på henne. Hon såg såå olycklig ut, men satt stilla och fint. Det är väl ändå bra för framtiden att ni har en ny hund, vad är det för ras, också schäfer?
    Ha det gott!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: